Etusivu » Joululahjat » Lahjat: Korut ja kellot

Lahjat: Korut ja kellot

Korut ja kellot ovat perinteikkäitä ja usein arvokkaita lahjoja, joita annetaan joulun aikaan paljon läheisille ihmisille lahjaksi. Valikoimat ovat tänäkin jouluna lähes rajattomat ja hintahaarukka liikkuu muutamista euroista aina useisiin tuhansiin euroihin. Koruissa hinta ei silti ole lahjan arvoa määräävä tekijä. Saattaa hyvinkin olla, että tyttöystävälle lahjaksi annettu viiden euron sydänkoru on mittaamattoman arvokas, tunteista kertova lahja.

Tänäkin vuonna koruja kannattaa käydä ihailemassa Kalevala Korussa ja Pentikillä. Molemmista löytyy kauniita uutuusmallistoja sekä perinteisempiä klassisia koruja. Myös kellot nähdään nykyään kuin koruina, joita vaihdetaan pukeutumistyylin mukaan. Aivan hyvin lahjaksi voikin antaa kellon, vaikka lahjansaajalla olisi jo ennestään toimiva kello ranteessaan.

Korut ovat yleensä joululahjoja, joita annetaan hyvin läheisille ihmisille, sillä koruihin liittyy aina erityinen tunnelataus.

Kuten kaikissa muissakin lahjoissa, kannattaa myös koruja ostaessa säilyttää kuitti huolella, jos jostain syystä lahja ei miellytäkkään lahjan saajaa.

Joululahjavinkkejä

1.

Korvakorut

Virpi Vainion suunnittelemat, supermakeat korvikset. Saatavana myös muita makeanhimon herättäviä malleja.

2.

Käsintehdyt korut

Suomalaista käsityötä olevat korut ovat ihana lahjaidea.
Lisää joululahjavinkkejä...