Etusivu » Joululahjat » Lahjat: Vaatteet

Lahjat: Vaatteet

Vaatteiden ostaminen lahjaksi on aina riskialtista puuhaa, mutta joskus vaatteet voivat olla mitä parhaimpia lahjoja. Alle kouluikäiset pojat ovat innoissaan, kun pukin paketista putkahtaa supersankariasu ja pienet tytöt taas eivät voi vastustaa prinsessavaatteiden lumoa. Batmanin viittaa ja vaaleanpunaista tylliunelmaa ihaillaan koko joulun aika, ja todennäköisesti fantasia-asua halutaan pitää päällä myös nukkuessa.

Vanhemmille lapsille vaatteita kannattaa ostaa tarkasti harkiten. Lahjakortit nuorisovaateliikkeisiin ovat hyvä keino antaa nuorten itse vaikuttaa lahjan käytettävyyteen. Äidin ostama tyylikäs ja hillitty raitapaita ei välttämättä ole tyttären mielestä edes sovittamisen arvoinen. Liikkeen lahjakortin sijasta voi myös antaa itse räätälöidyn lahjakortin, jossa luvataan vaikka yhteinen shoppailureissu kenkäkaupassa sopivana aikana ja sopivalla budjetilla.

Suosituimpia ja helpoimpia vaatelahjoja ovat erilaiset asusteet, kuten solmiot, huivit ja käsineet. Keskellä kylmää talvea on myös mukavaa löytää joulupaperin sisältä lämpöiset ja pehmeät käsinkudotut villasukat. Käsitöiden ollessa taas arvossaan itsekudotut villasukat ovat erittäin trendikäs ja toimiva lahja lähes kenelle tahansa.


Joululahjavinkkejä

1.

3.

Batman-kylpytakki

Mahdollisesti jokaisen miehen salainen (tai vähemmän salainen) unelma on omistaa Batman-kylpytakki.

4.

Tohvelit

Mikrossa lämmitettävät tossut. Oiva lahja vilukissojen hemmotteluun.

5.

Suosikkijoukkueen fanipipo

Lämmin lahja. Lämmittää myös sydäntä, jos pipossa on oikea joukkue...

6.

Retro pelipaita

Hauskoja ja legendaarisia pelipaitoja jalkapallofaneille.

7.

Laukku

Vahvasta kierrätyspuuvillasta valmistettu laukku. Myös paljon muita värejä ja malleja. Kertakaikkisen kauniita.

8.

9.

Villasukat

Kaunista, suomalaista käsityötä.
Lisää joululahjavinkkejä...