Etusivu » Joululahjat » Lahjat: Viihde-elektroniikka

Lahjat: Viihde-elektroniikka

viihde_elektroniikkaViihde-elektroniikka kuuluu jouluisiin kestosuosikkitoiveisiin. Tänäkin vuonna monen toivelistoilta löytyy varmasti uusi TV, blueraysoitin, iPod, kännykkä, kamera tai kannettava tietokone. Oman budjetin mukaan harkittavaksi jää voiko jollain näistä lahjoista ilahduttaa jotakin onnekasta lahjan saajaa (tai itseään).

Elokuvien katseleminen omalta kotisohvalta on rentouttavaa ja viihdyttävää puuhaa. Miten olisi upea taulu-TV, kotiteatteri ja kanavapaketti? Iloa varmasti koko vuodeksi, ja jokaisen makuun jotakin! Mukaan vielä pari DVD-elokuvaa tai Housen, Frendien tai Salkkareiden tuotantokautta ja koko perheen lahjat on hankittu. Noh, jos ei kaikkea kerralla, niin vaikka osissa.

Mp3-soittimia ja kännyköitä löytyy nykyään joka budjettiin sopivaksi. Applen uusin mp3-malli iPod nano on varmasti nuorison suosikki. Halvemmallakin mp3-soittimia saa, Applen Shuffle ajaa saman asian, tosin ilman näyttöä, josta kuunneltavan kappaleen voi valita. Se ei siis missään tapauksessa ole yhtä "cool". Kännykkäosastolla tilanne on sama; tarjolla on kännyköitä, joissa on internetselain, kamera, navigaattori ja muita härpäkkeitä, jotka tekevät elämästä helpompaa (näin olen kuullut). Ja vaihtoehtoisesti markkinoilla on myös perusmalleja, joita on helppoa ja yksinkertaista käyttää ja jotka ovat luonnollisesti huomattavasti huokeamman hintaisia.

Joululahjavinkkejä

1.

Fiat 500 -tietokonehiiri

Autoihmisen unelmahiiri.

2.

Sääasema

Wifillä toimiva sääasema, jolla voit seurata kotisi sisä- ja ulkolämpötilaa missä ja milloin vain. Tyylikäs muotoilu.

3.

Viinilaatikkovenevaja

Enää ei tarvi murehtia laatikkoviinin rumentavan kattausta!

4.

Kanavapaketti

Kanavapaketit.fi

5.

Digitaalinen Polaroid-kamera

Selaa kuvia, säädä värisävyjä lisää kehykset ja tulosta! Digi ja polaroid yhdistyvät. Pakko saada!

6.

Ladattava kädenlämmitin

Nyt loppui värjöttely. Kätevä USB-portin välityksellä ladattava lämmitin sopii usein ulkona värjöttelevälle ystävälle.
Lisää joululahjavinkkejä...