Etusivu » Joululahjat » Lahjat: Viihde ja kirjallisuus

Lahjat: Viihde ja kirjallisuus

Uutuuselokuvat ja vanhat klassikkorainat DVD-levyinä ovat loistavia lahjoja elokuvien ystäville. Mikäli ystävien elokuvamaku on vaihteleva, lahjaksi kannattaa antaa lahjakorttipaketti esim. Finnkinon vapaavalintaisiin näytöksiin tai elokuvia myyvään elektroniikkaliikkeeseen.

Elokuva-animaatiot saavat lapset ja lapsenmieliset innostumaan. Erityisesti Disneyn piirretyt kokopitkät elokuvat ovat laadukkaita ja viihdyttäviä lahjoja, mutta myös suurta suosiota saavuttaneet japanilaiset manga-animaatiot voivat osoittautua kiinnostaviksi löydöiksi.

Elokuvien lisäksi DVD-levyiltä löytyy tänä päivänä valtava määrä erilaisia klassikoiksi kohonneita televisiosarjoja, joista riittää iloa pitkälle kevääseen.

Cd-levyt ovat hyviä ja helppoja lahjoja, jos tietää lahjansaajan musiikkimaun. Mikäli musiikkimaun selvittäminen on liian työlästä, voi turvautua levykauppojen lahjakortteihin. CD-levyjen lisäksi konserttiliput suosikkibändin keikalle ovat taatusti mieluisa joululahja musiikin ystävälle.

Kirjoja voi ostaa lahjaksi kenelle tahansa, ja vaihtoehtoja on lähes rajattomasti. Jauhopeukalolle voi ostaa herkullisia reseptejä sisältävät leivontakirjan, lukutoukalle minkä tahansa syksyn uutuusromaaneista, esim. Finlandia-palkinnon voittajakirjan. Urheiluhullulle löytyy mielenkiintoisia teoksia lajista kuin lajista, nuoria lukijoita voi ilahduttaa sarjakuvilla ja lapsia saduilla ja kuvakirjoilla. Kirjakaupasta voi ostaa siististi lahjat koko perheelle ja ystäville, eikä neliskanttisten kirjalahjojen paketointikaan tuota vaikeuksia.

Joululahjavinkkejä

2.

Lehtitilaus

Lehtipino.fi
Lisää joululahjavinkkejä...