Kauneustuotteita, herkkuja ja erotiikkaa - Aikuisten joulukalenterit ovat nyt supersuosittuja

Kauneustuotteita, herkkuja ja erotiikkaa - Aikuisten joulukalenterit ovat nyt supersuosittuja

05.10.2022

Joulukalenteri on monille omasta lapsuudesta tuttu joulunodotuksen vauhdittaja. Olihan nuo pahviset tonttukalenterit aikanaan ihan hauskoja, mutta niistä ajoista on tultu valovuosia eteenpäin, ja tästä kehityksestä voi olla joulun alla vain iloinen. Toki tarjolla on monia "pahvikalentereita" edelleenkin, mutta luukkujen taakse kätkeytyy nyt jotain ihan muuta kuin tonttuparaati tai punatulkku.

Kosmetiikkakalenteri - Hemmottelua ja käytännöllisiä yllätyksiä

Kosmetiikkakalenterit ovat monien mieleen, sillä kukapa ei haluaisi päivittäistä meikkiyllätystä 24 päivänä putkeen, vuoden pimeimpään aikaan!

Valittavana on useita eri merkkejä ja joulukalenterityyppejä. Haluaisitko hemmotella itseäsi meikkikalenterilla vai kenties kynsilakkakalenterilla? Löytyy toki myös kylpytuotteita sekä kasvomaskeille omistettu joulukalenteri.

Mm. Rituals, Lumene, L'Oreal, OPI ja The Bodyshop ovat luoneet oman joulukalenterinsa - tietylle brändille uskollisen on helppo tehdä näistä valintansa.

Tänä vuonna myös muutamat kosmetiikkaverkkokaupat ovat koonneet suosikkituotteistaan joulukalenterin, osa myös eri teemoilla. Valinnanvaraa on!

Herkkukalenterit eivät ole enää pelkkää suklaata

Herkkuja sisältävät joulukalenterit ovat monipuolistuneet. Nykyään valittavana on esimerkiksi lakritsitäytteisiä joulukalentereita, marmeladikalentereita, kahvi- ja teekalentereita sekä niitä tuttuja suklaisia, mutta ripauksella ylellisyyttä. Esimerkiksi After Eightin minttuinen tai viskisuklaajoulukalenteri poikkeaa mukavasti perinteisestä suklaakalenterista. Nykyään saatavilla on myös vegaanisia suklaakalentereita.

Hauska idea ovat myös esimerkiksi mysli- ja puurojoulukalenterit, joiden luukuista voi nauttia joka aamu vaihtuvan annoksen jouluaattoon saakka. Vaihtelua ja helppoutta joulukuun aamupalatarjontaan! Nämä kalenterit ovat supersuosittuja, ja ovatkin saatavilla rajoitetusti.

Erotiikkakalenterit ovat tänäkin vuonna hittituote

Aikuisten joulukalentereista eroottiset, seksileluja sisältävät joulukalenterit ovat nyt todella suosittuja. Hyvin huomaamattomasti postissa kulkeutuvat erotiikkakalenterit tuovat joulunodotukseen nautintoa niin sinkuille kuin pariskunnillekin. Jos et kaipaa aikuisten leluja, tarjolla on myös romanttisia tehtäviä sisältäviä joulukalentereita. Valikoimassa on siis useita erilaisia ja eri hintaluokan joulukalentereita. Nyt ei kannata ujostella vaan mennä trendin mukana - häädä joulustressi!

Löydät kaikki aikuisille suunnatut joulukalenterit täältä!

Kuva: Dreamstime.com