Olethan jo löytänyt parhaan tavan odottaa joulua – hankkinut eroottisen joulukalenterin?

Olethan jo löytänyt parhaan tavan odottaa joulua – hankkinut eroottisen joulukalenterin?

06.10.2023

Nyt ei ujostella enää! Joulukuusta (ja jatkossa tietenkin mistä tahansa kuukaudesta) tulee nautintojen juhlaa, kun niin sinkut kuin pariskunnatkin ovat hankkineet seksileluihinsa päivityspaketin: jännittävän, tuhman, makuuhuone-elämää piristävän aikuisten joulukalenterin.

Uskallanko hankkia seksilelukalenterin jouluksi?

Todellakin uskallat! Eroottiset joulukalenterit ovat nostaneet suosiotaan nyt useamman vuoden ajan. Se ei ole mikään ihme, sillä onhan se nyt mukavaa piristää parisuhdetta tai sooloilua makuuhuoneessa jännittävillä leluilla ja muilla lisämausteilla, joita aikuisille suunnatut joulukalenterit ovat pullollaan.

Tuhmien kalentereiden valikoima on myös kasvanut, mikä tarkoittaa myös enemmän vaihtoehtoja eri budjeteilla liikkuville joulukalenterin metsästäjille.

Entä jos naapuri huomaa minun kantavan kotiin postissa tullutta eroottista joulukalenteria?

Huoli pois, toimitukset ovat erittäin huomaamattomia. Itse laatikossa ei ole logoja tai muutakaan, josta sisällön voisi päätellä. Eri asia tietenkin, jos et ole malttanut odottaa kotiin saakka ja avasit aikuisten lelukalenterin jo heti postissa.

Mitä seksilelukalenteri sisältää?

Eroottisten kalentereiden sisältö vaihtelee tietenkin hinnan ja merkin mukaan, mutta pääsääntöisesti niistä kaikista löytyy muutamia erilaisia leluja (vibraattoreita), joitain välineitä sidontaleikkeihin, hierontaöljyjä, liukuvoiteita tai puhdistusaineita sekä muutamia muita seksielämän piristäjiä, kuten esileikki- tai asentoehdotuksia.

Testaa ja nauti aikuisten joulukalenterista!

Nyt jos koskaan kannattaa selvittää, mikä tämä hypetys erotiikkakalentereiden ympärillä oikein on. Jokaista seksilelua ei tarvitse kokeilla, jos ei siltä tunnu. Saat rahoillesi varmasti vastinetta, vaikka jokin lelu ei tuntuisikaan hyvältä vaihtoehdolta - esimerkiksi Satisfyer Premiun -erotiikkakalenteri maksaa alle 200 €, mutta sen sisältö on arvoltaan yli 1000 €. Tilaa siis rohkeasti ja heittäydy nautinnolliseen joulukuuhun. Omasta (ja kumppanin) kehosta nauttiminen pienillä lisämausteilla on ihanaa ja sallittua!

Tutustu aikuisten K18-joulukalentereihin >

Kuvat: Dreamstime.com