Kosmetiikkakalenteri on ihana uusi jouluperinne! Youty Black -joulukalenteri on täynnä ihanuuksia

Kosmetiikkakalenteri on ihana uusi jouluperinne! Youty Black -joulukalenteri on täynnä ihanuuksia

06.11.2023

Avasimme Youty Black -kosmetiikkakalenterin ja otimme varaslähdön jouluun.

Mainosyhteistyössä Nordicfeel

Jännittävää päästä avaamaan joulukalenterin luukkuja jo marraskuussa! Joulufiilis nousee kertaheitolla, kun pääsen hypistelemään Youtyn samettista meikkilaukkua, johon joulukalenterin tuotteet on tiiviisti pakattu.

Youty-joulukalentereita on kolme eri versiota: Black (129 €), Gray (99 €) ja Pink (89 €). Meillä unboxing-kalenterina on siis Black.

Ensivaikutelma joulukalenterista

Samettinen kosmetiikkalaukku, johon kalenterin tuotteet on pakattu, tuntuu ihanan ylelliseltä. Käyttöä meikkipussille on varmasti jatkossakin. Meikkilaukku on suuri - pitäähän sinne mahtua 24 joulukalenteriyllätystä!

Avataan kalenteri!

Täällähän on aivan valtavasti juttuja! Heti avatessa nenään leijailee miellyttävä tuoksu jostain kalenterin yllätyksestä.

Yksi ensimmäisistä käteen tarttuvista yllätyspussukoista sisältää Björk Haircaren täysikokoisen hoitoaineen. Miellyttävä tuoksu taitaakin tulla täältä. En malta odottaa, että pääsen testaamaan tätä hoitoainetta hiuksiini - hoitoaine on vegaaninen ja lupaa korjata käsitellyt hiukset. Hoitoaine onkin hyvä yhdistää L'anzan hiusseerumiin, joka ilokseni löytyy myös kalenterista - reilun kokoisena tämäkin.

Pienemmässä koossa kalenterista paljastuu mm. Cliniquen ja Sensain ripsivärit, Artdecon lip boosteri, Shiseidon kosteusvoide, Maria Åkerbergin kasvojen kuorintavoide sekä Molton Brownin suihkugeeli. Kivaa, että mukaan on sujautettu monia eri merkkejä!

Mikä fiilis kosmetiikkakalenterin tuotteista?

Kalenterin kuvaus lupaa, että tuotteet ovat niitä kosmetiikkamaailman hypetetyimpiä, joten haluan uskoa mukaan valikoituneen juuri suosituimmat merkit jokaiseen käyttötarkoitukseen. Itselleni kaikki merkit eivät ole tuttuja, mutta tämä onkin loistava tapa testata jotain uutta ja löytää mahdollisesti uudet suosikit.

Kosmetiikkakalenteri sisälsi ilahduttavan paljon hiustuotteita. Ihonhoitotuotteissa oli paljon uusia tuttavuuksia, joita odotan innolla pääseväni testaamaan. Muutamat meikit olivat kiva lisä - kaksi ripsaria erittäin mukava yllätys!

Joulukalenterin tuotteiden arvo on yhteensä 510 €, eli tässä jää ehdottomasti voitolle!

Kierrätysvinkki!

Kalenterissa jokainen tuote on pakattu omaan pieneen kuitupussukkaansa, joten yllätykset säilyvät piilossa jouluaattoon saakka. Pussukat voi, ja kannattaakin, säilyttää ensi vuoteen, ja ilahduttaa vaikka ystävää tekemällä oma joulukalenteri pienillä yllätyksillä.

Lopuksi vielä kuva koko kalenterin sisällöstä. Älä skrollaa, jos haluat pitää kalenterin sisällöstä edes osan yllätyksenä!

Ihanaa joulunodotusta!